RENAULT USED TRUCKS

OVER ONS
Renault Used Trucks staat samen met het Renault Trucks dealer-netwerk garant voor gebruikte trucks van hoge kwaliteit en voorbereid door professionals. Zo heeft u een grote keuze aan occasie voertuigen, aangepast aan uw activiteiten met duidelijke informatie over de technische eigenschappen en de herkomst van het voertuig,

Al onze tweedehands trucks worden grondig geïnspecteerd. Bovendien geven wij u dezelfde steun en service voor een gebruikte truck als voor een nieuwe truck. Zo bent u zeker van een uitstekende kwaliteit.

RENAULT TRUCKS T SELECTION
Met een Renault Trucks T Selection krijgt u een voertuig dat door specialisten op 200 punten gereviseerd, voorbereid en gecertificeerd werd volgens de strenge normen van de constructeur. Voor een maximale gemoedsrust bieden voertuigen uit de Renault Trucks T Selection 1 jaar of 120.000 kilometer constructeursgarantie op de hele aandrijflijn.

UW VOERTUIG VERKOPEN?
Wij zijn continu op zoek naar gebruikte trucks. Of u nu één of meerdere trucks wilt aanbieden, wij geven u de juiste prijs voor uw voertuigen en zorgen voor een snelle, directe en correcte afhandeling.

ONZE SERVICE
Wij kunnen u helpen met de benodigde papieren, administratie, douanedocumenten voor export, transport etc…